OM HOUSE ELIAS

House Elias är en samlingsplats för hyresgäster och uthyrare. Genom att ge hyresgäster och uthyrare rådgivning och information baserat på deras behov och specifikationer introducerar vi rätt hyresgäst för rätt uthyrare. För att vara helt säkra på att vi hittar rätt har vi alltid en House Elias Representant som personligen hjälper kunden att ta reda på vilka regler och lagar som gäller för just din situation. Vi rådgiver och informerar för att både bostadssökande och uthyrare ska vara medvetna kring sina rättigheter och skyldigheter. Visionen är att man ska känna sig trygg i att ingå ett hyresavtal när man ska hyra bostad! 

Visionen med House Elias och hyresrådgivningen är att säkerställa att kunden aldrig betalar något om vi inte kan hjälpa de och även när våra kunder fått hjälp ska kostnaderna vara så låga att kunden knappt känner av de. Vi ser till att erbjuda våra kunder ett tryggt, enkelt och billigt sätt att hyra eller hyra ut sina objekt med en personlig service. Alla våra hyreskunder har en egen House Elias Representant som ser till att ta väl hand om kunden och för att säkerställa att kunden alltid vet vem de kan vända sig till om de behöver hjälp. 

Vi ser oss själva som det bästa alternativet när det kommer till rådgivning och information kring hyra av bostad just för att vi är med på personlig nivå under hela processen och hela hyresperioden. 

House Elias drivs av företaget Studio 57 Enterprises AB och har kontor i Stockholm. 

All rights reserved by Elias Enterprises © 2017     |     Västberga Allé 9, 126 30 Stockholm, Sweden    |    support@eliasenterprisesint.com