Hyresrådgivning & Ekonomisk förvaltning

för fastighetsägare och hyresgäster

Vi sköter hela hyresprocessen

Hyressättning

Få ut rätt hyra och undvik att hamna i tvist med hyresgäster.

Anpassade hyresavtal

Korrekta och lagenliga avtal för en trygg och säker hyresperiod.

Fakturering

Enkel hyresbetalning, fakturering och administration.

Felanmälan & Jour

En kontaktperson för att lösa alla problem, alltid ett samtal bort.

Hyresrådgivning som det ska vara

Som fastighetsägare till en hyresfastighet eller en villa som man hyr ut vill man självklart få in hyran i tid, ha städade och seriösa hyresgäster och man vill slippa allt det krångliga och besvärliga med avtal, fakturering och felanmälningar. Vi på House Elias har en lång och bred erfarenhet inom både bostads- och kommersiell uthyrning. Vi förstår att det inte enbart handlar om att bostäder och lokaler inte står tomma utan också att man har rätt hyresgäster. 

När ni anlitar oss som fastighetsförvaltare har ni som fastighetsägare möjlighet att skapa en så trygg, stabil och bekväm uthyrningsperiod. Vi sköter all kontakt med hyresgästen, följer upp betalningar och hjälper hyresgästen med eventuella problem som kan uppstå. I bostadsrättsföreningar blir vi era medlemmars kontaktpersoner och hjälper till med allt som kan gå fel i bostaden och i fastigheten så att all kan känna att dom bor i en trygg och säker miljö. 

Vi börjar alltid med att gå igenom er nuvarande situation och diskuterar grundligt er vision och era mål. Vi sätter sedan upp en plan på hur vi tillsammans ska nå era mål. Vi sköter även alla avtal och förhandlingar med hyresgästerna självklart alltid med full insyn för er som fastighetsägare. 

Våra tjänster - Hyresrådgivning

  • Hyressättning - Vi säkerställer att ni tar ut rätt hyra för ert hyresobjekt baserat på förhandlade hyror (bostäder) och marknadshyror (kommersiellt) för att undvika ekonomisk tvist med hyresgästen.

  • Hittar rätt hyresgäst - Vi annonserar era bostäder/lokaler på rätt plattformer och sköter hela visningsprocessen tills dess att vi hittat den perfekta hyresgästen kostnadsfritt för er som fastighetsägare. 

  • Upprättar legitima avtal - På House Elias är vi proffs på hyresavtal. Vi säkerställer att vi använder rätt avtal för rätt hyresgäst baserat på ändamålet. Avtalen följer alltid gällande lagar och regler gällande uthyrning.

  • Värnar om relationen till hyresgästen - För att säkerställa att hyresgästen trivs tar vi kontinuerligt kontakt med hyresgästen och säkerställer att de har allt de behöver för att trivas. Vi gör även noga och kontinuerliga kontroller av fastigheten och bostäderna för att upptäcka eventuella fel och åtgärder som krävs oftast innan hyresgästen faktiskt upplever problemet. 

  • Andrahandsuthyrning - Vi hjälper även till om en bostad eller kommersiell lokal ska hyras ut av nuvarande hyresgäst i andrahand så att allt går korrekt till i enlighet med gällande lagar och regler.

  • Felanmälan & jour - Med oss har ni och era hyresgäster/bostadsrättsmedlemmar aldrig långt till hjälp. Ni får ett journummer som alla era gäster/medlemmar kan ringa vid eventuella problem som uppstår. Vi ser till att alltid finnas till hands om vi behövs så att alla känner sig trygga och bekväma.

Vi hjälper även dig som söker bostad

VÅRT UPPDRAG & VÅR VISION

SOM HYRESRÅDGIVARE

House Elias Hyresrådgivning blir som en samlingsplats för hyresgäster och hyresvärdar. Genom att matcha hyresgäster och hyresvärdar baserat på deras behov och specifikationer introducerar vi rätt hyresgäst för rätt hyresvärd. För att vara helt säkra på att vi hittar rätt har vi alltid en House Elias Representant som hjälper fastighetsägare och hyresgästen att ta kontakt, förhandla och rekommendera avtal så att fastighetsägaren och hyresgästen helt enkelt får en färdig affär där dom bara behöver skriva på och börja hyra eller hyra ut. Visionen är att man ska känna sig trygg i att ingå ett hyresavtal när man ska hyra bostad eller affärslokal!

All rights reserved by Elias Enterprises © 2017     |     Västberga Allé 9, 126 30 Stockholm, Sweden    |    support@eliasenterprisesint.com