Söker du bostad? 

Grattis, nu blir det lättare! Vi hjälper dig hitta din nästa bostad! 

Hittade en lägenhet inom 5 dagar. Helt otroligt. House Elias lärde verkligen känna mig och hjälpte mig hitta en perfekt bostad för mig. 

Simon Grip - Hyresgäst

 Din trygghet som bostadssökande är vår prioritering  

Hos House Elias är din vardag som hyresgäst enklare. Vi ser till att du alltid har någon att vända dig till så att du snabbt och enkelt kan få en lösning på dina funderingar och problem. Vi förser våra kunder som hyr bostad med personlig service där ni har direktkontakt med en House Elias representant. Ni kan alltså när som helst kontakta er House Elias representant när ni har frågor eller funderingar eller om något inte riktigt stämmer. Allt för att göra er hyresperiod så enkel, trygg och bekväm som möjligt. 

Om problemen uppstår hjälper vi självklart till! Vi ser till att du aldrig har långt till hjälp i hemmet. Hjälp med saker som tex installera router/internet, diskmaskin, reparera mindre skador och mycket annat. Oftast helt gratis eller till rabatterade priser via får tjänsteportal och våra samarbetspartners. 

 

Du är aldrig ensam när du låter House Elias hjälpa dig hitta din bostad! Skulle din hyresvärd säga upp ert avtal försöker vi prioritera dig för att du ska hitta en ny bostad så snart som möjligt så att du aldrig står utan bostad.

Hos oss går en del av månadsavgiften man betalar till hyresvärden till oss som serviceavgift för att vår rådgivning kring bostadssökande, upprättning av legitima avtal, hålla en god relation till hyresvärden, förse fortsatt service och underhåll till er hyrda bostad samt göra vårt bästa för att ni inte står bostadslös.

 

Bostadssökning är helt gratis att registrera sig till och är helt gratis till att du skrivit på ett hyresavtal med en hyresvärd! Det är alltid tryggt låta House Elias hjälpa dig hitta ditt nästa boende!

Dags att hitta en bostad!

Registrering är alltid helt gratis. 

Du är aldrig bunden till oss fören du skrivit på ett hyresavtal med en uthyrare. 

Vi hjälper dig matcha din profil med alla plattformar där bostäder annonseras och hittar det bästa alternativet för dig. En sökning på alla plattformar!

All rights reserved by Elias Enterprises © 2017     |     Västberga Allé 9, 126 30 Stockholm, Sweden    |    support@eliasenterprisesint.com